beats by dre cheap

Opet i opetPopeo sam se na šarenu samohodku. Govno umrlo u meni, ali sam znao da mi je to jedina šansa - prije nego oni zaganjaju mene, da ja zaganjam njih. Rusku kašikaru sam držao par trenutaka prije nego sam je ubacio kroz mali otvor u unutrašnjost ratne mašine. Nekako sam se bojao da mi je ne vrate nazad, pa im nisam htio ostaviti vremena za tako nešto. Bila mi je to zadnja bomba, sve što je ostalo.

Skočio sam sa samohodke preko jarka i potrčao, bezglavo. Valjda u pravcu planine. Do ivice šume u podnožju planine je bilo sigurno preko hiljadu metara, a ja sam se nadao da ću je dostići na vrijeme. Čuo sam eksploziju iza mene, ali se nisam imao vremena okrenuti. A ni hrabrosti.

Šta ako su se uspjeli riješiti bombe i sada okreću cijevi prema meni. Ništa? Najebao sam isto kao i prije. Morao sam znati šta me čeka. Dobro sam pregledao livadu ispred sebe, da me neki jarak ne iznenadi, i trčeći pogledao unatrag. Samohodka je gorila, ali onaj T-84 koji je prije samo par minuta izgledao kilometre udaljen, bio je sada na par stotina metara iza mene.

Jebem Posavinu, pomislih, i k'o fol potrčah brže. A sve mi se nešto čini da samo trčkaram u mjestu. Tenk se opasno približio i opalio. Detonacija me bacila o neku štalu, prateći objekat, kako bi to u ravničarskim krajevima u kojima smo u tom trenutku ratovali, rekli.

Zakoprcao sam se i probudio u svom krevetu, skoro hiljadu kilometara daleko. Jebo snove i jebo rat.

avlija
http://zlimfur.blogger.ba
08/11/2006 10:04