beats by dre cheap

Dodajmo u septičku jamu..

Prije par godina krenulo se pričati o Bregi. U ratu mu se najprije zamjerilo što nije ostao u Sarajevu, pa kad su šire narodne mase skontale da je otišao ko god je imao kuda i kako, onda mu se zamjerilo što tamo gdje je otišao nije svaki dan govorio: "halo ljudi, ja sam ba iz Sarajeva, vidite li vi šta nam radite, hajmo svi uraditi nešto da to pucanje stane.."

I onda se priče krenuše malo frizirati, ispravljati, intervjui, malo neki prilog na tv i hopla, Brega zasvira u Sarajeva. I neka je. Nemamo mi stotinu takvih "autora", pa da ih se tek tako odričemo.

Kad je krenula ova frtutma oko facebook profila, lažnih izjava i demantija od Emira Kusturice, sjetih se Gorana Bregovića i njegovog pomirenja sa Sarajevom.

Javio se Kusta u CD, reč o ovom, reč o onom, LM, niko čovjeka nije zvao, a on bi se davno pomirio. I tako će na kraju i biti. I neka bude. Narod više zaboli đon da li je šta rekao ili nije, gdje je bio, i šta je radio dok su na Sarajevo padale granate, a od toga se konstantno prave priče i eksluziva. Dajte mu neka dođe u Sarajevo, barem Avdo Sidran ne bi morao prodavati obraz da ima za lijekova.

avlija
http://zlimfur.blogger.ba
11/04/2012 11:48